Möt mig och min bebis

Välkommen till min mammablogg där du kan läsa om mitt liv som ung mamma. Jag har en liten flickbebis hemma och livet ser inte direkt ut som det gjorde innan. Att börja blogga är ett sätt för mig att memorera den här tiden i livet, men också för mig att tipsa er om saker rörande mammalivet. Det är en omvälvande tid.

Möt mig och min bebisMin flicka är sötast i världen. Ja, jag vet att alla föräldrar säger det och självklart ligger skönhet i betraktarens ögon. Att bli mamma är en av de bästa sakerna som kan ske i livet och jag är tacksam för att jag har min lilla docka. Det ska bli fantastiskt att se henne växa upp och ni som bloggläsare får följa med på vägen.

Bebiskläder

Jag har ett stort intresse av mode och kläder och det gäller speciellt bebiskläder. Jag klär alltid min lilla flicka i unika, snygga kläder. Det finns en mängd kläder att välja på och för mig är det viktigt att välja hållbara kläder som skapats under bra förhållande. Det är inte priset som spelar roll, det finns många bra budgetkläder på marknaden.

När jag har tid över brukar jag försöka mig på att designa egna bebiskläder. Jag har alltid gillar att rita och skissa och än så länge har jag kommit på flera söta bebiskläder att sy till min flicka. Jag hoppas att jag genom bloggen kan inspirera andra mammor till att skapa unika, söta kläder till sina små. Det är riktigt kul!

Hos mig kommer ni att få läsa en blandad potpurri om livet som ung mamma, även om kläder som sagt har en stor del i mitt liv. Ni ska få lära känna mig och min guldklimp riktigt väl och självklart kommer jag dela med mig av underbara bilder från vårt liv. Varmt välkommen till min blogg och hoppas du kommer att trivas.